ÖNVÉDELEM

 

NŐI ÖNVÉDELEM

Kifejezetten nőknek összeállított önvédelmi edzéseinket olyan hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a női önvédelem alapjait, akik tudatosan szeretnének felkészülni felgyorsult világunk negatív hatásaira.

Képzéseink célja, a résztvevők felkészítése a mindennapok során előforduló támadások kivédésére, a helyes mentális és fizikális hozzáállás kialakítása.

A tréningek során a résztvevők megtanulják a támadások felismerését, a lehetséges elkerülési módokat, technikákat.

Nőként számtalan alkalommal kerülhetünk kiszolgáltatott helyzetbe, az utcán hazafele menet, egy szórakozó helyeken, akár a saját otthonunkban.

Hatékony, profi, személyre szabott képzés. Hasznos, kondicionáló mozgás. Könnyen elsajátítható technikák. Életszerű, valós helyzetek. Biztonságos, barátságos légkör.

Ne légy áldozat!

 

 

Magyarországon elsőként és egyedüliként akkreditált önvédelmi képzésekkel állunk az érdeklődők rendelkezésére. Ezzel garantálva a folyamatos magas színvonalú oktatást.

Fenőttképzési nyilvántartási számunk: 00602 - 2011
Programakkreditációs lajstromszámunk: PL - 6070
 

Női önvédelmi edzések


Helyszíne:

Budapest VIII. kerület Mária u. 2.
(Gutenberg tér - Mária u. sarok, lejárat az utcáról)
 

időpontja:

Hétfő     19:00 - 20:30
Szerda   19:00 - 20:30


Az első női önvédelmi edzésen való részvétel ingyenes!!

 


Az edzéseken való részvétel előképzettséget nem igényel. A képzésbe folyamatosan be lehet kapcsolódni, az oktatás csoportbontásban zajlik.

Szükséges ruházat: kényelmes szabadidő ruha, póló. (Nem Top!)

Jelentkezés folyamatosan a +36-70-947-7142, vagy +36-30-277-4066 telefonszámokon, az info [bejgli] noionvedelem.hu  e-mail címen, vagy személyesen a helyszínen az edzésidőpontokban.

 

^ Fel az oldal tetejére